Om Frisør- og hudpleieinstituttet

Frisør- og Hudpleieinstituttet ligger sentralt til i Veversmauet i Bergen Sentrum. Vi tilbyr frisør-, hudpleie- og fotterapeut-utdanning, i tillegg til makeup-artist-kurs.

Skolen ble etablert av Espen Sævold i 2001 som også driver frisørkjeden «Visit frisør & hudpleie». Våre dyktige lærere har alle høy kompetanse, og ønsker å inspirere elevene slik at de får ut sitt fulle potensial.

Elever fra Frisør- og Hudpleieinstituttet er ettertraktet i bransjen fordi undervisningen holder høy kvalitet og er målrettet mot arbeidslivet.

Møt oss som jobber her

Linn Kristin Haugen

Hudpleielærer og makeup-artist

Linn er utdannet hudpleier ved Frisør- og Hudpleieinstituttet i 2015. Hun har siden jobbet som hudpleier på Eracura Hud- og Kroppspleiesalong i Åsane, samtidig som hun har jobbet som personlig assistent (BPA) for en funksjonshemmet jente. Linn begynte hos oss som lærer på hudpleie i  2017.

Jessica Ådland

Makeup-artist

Jessica er utdannet makeup-artist, designteknolog og gullsmed – og for tiden holder hun på med en Bachelor i samfunnsøkonomi. Utenom studiene sine jobber hun som lærer på makeup her hos oss, og som freelancer ved å ta oppdrag innen makeup/stylist. Hun har hatt oppdrag blant annet for NRK Hordaland, Bergen Nasjonale Opera og Maskerade AS.

Elisabeth Sjursen Haugen

Hudpleielærer og makeup-artist

Elisabeth er utdannet hudpleier og makeupartist ved Frisør – og Hudpleieinstituttet i 2020. Hun jobber i dag hos Din Kosmetiske Klinikk som hud – og kroppsterapeut, har tidligere jobbet hos Wah Wah. Elisabeth begynte hos oss som lærer på hudpleie i 2022

Stine Brandal

Administrativ leder

Stine har ansvar for alt det administrative på skolen, hun har utdannelse innen økonomi, administrasjon og ledelse fra Høgskolen i Nord Trøndelag. Hun har vært en del av Visit Frisør og Hudpleie AS og Frisør- og Hudpleieinstituttet siden 2003.

Espen Sævold

Daglig leder og eier

Espen er daglig leder og eier av Frisør- og Hudpleieinstituttet i Bergen og frisørkjeden Visit. Espen har jobbet som faglærer på frisørlinjen ved Bergen Yrkesskole, og er utdannet praktisk pedagog fra HIB. Han har deltatt på landslaget i frisering under EM og VM, blitt Bergensmester, Norgesmester og Nordisk mester i frisering – og trener for tiden herrelandslaget i frisering.

Espen er Norges internasjonale dommer i frisering – og er Oldermann i Bergen Frisørlaug og Visepresident i NFVB.