Om Frisør- og hudpleieinstituttet

Frisør- og Hudpleieinstituttet ligger sentralt til i Veversmauet i Bergen Sentrum. Vi tilbyr frisør-, hudpleie- og fotterapeut-utdanning, i tillegg til makeup-artist-kurs.

Skolen ble etablert av Espen Sævold i 2001 som også driver frisørkjeden «Visit frisør & hudpleie». Våre dyktige lærere har alle høy kompetanse, og ønsker å inspirere elevene slik at de får ut sitt fulle potensial.

Elever fra Frisør- og Hudpleieinstituttet er ettertraktet i bransjen fordi undervisningen holder høy kvalitet og er målrettet mot arbeidslivet.

Møt oss som jobber her

Linn Kristin Haugen

Hudpleielærer og makeup-artist

Linn er utdannet hudpleier ved Frisør- og Hudpleieinstituttet i 2015. Hun har siden jobbet som hudpleier på Eracura Hud- og Kroppspleiesalong i Åsane, samtidig som hun har jobbet som personlig assistent (BPA) for en funksjonshemmet jente. Linn begynte hos oss som lærer på hudpleie i  2017.

Jessica Ådland

Makeup-artist

Jessica er utdannet makeup-artist, designteknolog og gullsmed – og for tiden holder hun på med en Bachelor i samfunnsøkonomi. Utenom studiene sine jobber hun som lærer på makeup her hos oss, og som freelancer ved å ta oppdrag innen makeup/stylist. Hun har hatt oppdrag blant annet for NRK Hordaland, Bergen Nasjonale Opera og Maskerade AS.

Helene Straume

Hudpleielærer (vikar)

Elisabeth Sjursen Haugen

Hudpleielærer

Elisabeth er utdannet hudpleier og makeupartist ved Frisør – og Hudpleieinstituttet i 2020. Hun jobber i dag hos Din Kosmetiske Klinikk som hud – og kroppsterapeut, har tidligere jobbet hos Wah Wah. Elisabeth begynte hos oss som lærer på hudpleie i 2022

Linda-Cecilie Nyland

Hudpleielærer

Stine Brandal

Administrativ leder

Stine har ansvar for alt det administrative på skolen, hun har utdannelse innen økonomi, administrasjon og ledelse fra Høgskolen i Nord Trøndelag. Hun har vært en del av Visit Frisør og Hudpleie AS og Frisør- og Hudpleieinstituttet siden 2003.

Espen Sævold

Daglig leder og eier

Espen er daglig leder og eier av Frisør- og Hudpleieinstituttet i Bergen og frisørkjeden Visit. Espen har jobbet som faglærer på frisørlinjen ved Bergen Yrkesskole, og er utdannet praktisk pedagog fra HIB. Han har deltatt på landslaget i frisering under EM og VM, blitt Bergensmester, Norgesmester og Nordisk mester i frisering – og trener for tiden herrelandslaget i frisering.

Espen er Norges internasjonale dommer i frisering – og er Oldermann i Bergen Frisørlaug og Visepresident i NFVB.